SUSAHNYA KALO GAPTEK :(

Hari ini ngutak-atik blog lagi, penasaran pengen punya shoutbox. Setelah jalan-jalan tak tentu arah akhirnya diputuskan memilih shoutbox dari oggix.com, udah sign in, ngikutin step-stepnya akhirnya dapet deh html codenya, nah giliran udah dapet bingung … ach parah banget yach gapteknya.. untung ada Mbak Inong and Trinie yang berbaik hati ama mahluk gaptek ini 🙂 Berbekal contekan dari mereka gw utak-atik dan berhasil memunculkan shoutbox seperti tampilan ini, thanks yaaaa……………”norak mode on “
PS: at least I learn something today, Thanks GOD!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: