TOMBO CAPEK ….

Pada liburan ya??? Hari ini gw masih berkutat urusan undangan nikah anak bos gw..sampe2 hari kamis kemaren pas liburan pun gw ngantor, nggak apa-apa deh…lagian khan nggak tiap tahun ini…Jumat tetep stand by , kalo2 mesti cabut kek kantor, capeeekkk banget pasti.. itu juga yang bikin gw niat memanjakan diri
ini dia tombo capek…. a dozen of Glazzy and a cup of Ice Greentea 😀

buat temen2 yang udah mampir ke blog gw…makasih ya :X sorry banget kalo gw belum sempet mampir…HAVE A NICE WEEKEND TO YOU ALL, LUV YOU 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: